Om Oss

Fehima heter jag och är ägaren av Glamour Studio Emma AB som finns i centrala Jönköping. Efter 15 år i branschen lanserade jag även ett eget märke inom permanent make up – Doré PMU.

Innan jag slog upp portarna för Glamour Studio Emma har jag sysselsatt mig med en hel del annat och har bland annat med mig en frisörutbildning, utbildning inom nagelteknologi samt jobbat upp mig till titeln som permanent make up artist och Master lärare.

Jag håller även i våra utbildningar som du kan se under fliken – Utbildningar. PMU är något jag har jobbat med i över 8år, besökt många länder och utbildat hundratals elever.

Som utbildare anser jag att det är viktigt med ett kontinuerligt underhållande av sitt yrke dvs. Att jag som lärare ska arbeta aktivt med kosmetisk tatuering och offentliggöra mina verk. Detta är för att visa potentiella elever att jag ständigt är under utveckling och att även om jag arbetat i många år med det här och utbildat andra, så ligger det i mitt intresse att hela tiden uppdatera mina kunskaper samt färdigheter – befintliga såsom nya. Att kunna erbjuda mina elever det bästa krävs det att jag utvecklas och blir bättre för varje dag som går.

Jag arbetar dagligen med research inom PMU branschen och är alltid på jakt efter det bästa samt senaste inom kosmetisk tatuering. Jag har mycket höga krav gällande mina utbildningar såsom kursmaterial, produkter, nålar, pigment samt pedagogik. Jag anser att övning ger färdighet men att kunskap också är en ytterst viktig faktor. Inom kosmetisk tatuering finns det heller inget som är så viktigt som erfarenhet. Man kan lära sig mycket genom att gå en bra utbildning som erbjuder bra produkter, men det är minst lika viktigt att få support under sina första år. Just därför erbjuder vi våra elever livstid support. Man lär sig tyvärr mest av sina misstag, och då är det en otrolig lättnad att ha sitt fulla stöd hos sin lärare – så att man inte förlorar förtroendet och kan utvecklas på ett sunt och tryggt sätt inom sitt nya yrke. Misstagen kommer man aldrig ifrån som nybörjare, men man kan förvalta dom rätt och förvandla dom till goda erfarenheter.

Fehima Smajic

Internationell instruktör Master PMU och Microblading