Micro needling

FÖR:

  • Släta ut ojämnheter på huden
  • Fastare och spänstigare hud
  • Stimulera kollagen på djupet

 

FÖR ÅTSTRAMNING, LYSTER OCH BILDNING AV KOLLAGEN MER DJUPGÅENDE ÄN KEMISK PEELING

Microneedling-pennan är försedd med hundratals mikronålar, huden penetreras och tusentals mikrokanaler skapas. Nåltätheten och den genomtänkta konstruktionen av nålarnas diameter skapar en god penetration samt en jämn tryckfördelning för en skonsam behandling.

 

VAD ÄR SYFTET MED BEHANDLINGEN?

De små mikrokanalerna orsakar huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngrings resultat som följd.

Via mikrokanalerna tillför vi bioaktiva substanser som passar just din hud för att den ska se fräschare ut. När vi normalt applicerar hudvårdsprodukter är det ca 0.3% som når de djupare hudlagren. Vid applicering av aktiva substanser i samband med Microneedling ökar upptaget upp mot 50%. Genom att starta den naturliga läkningsprocessen och med hjälp av bioaktiva substanser sker en nyproduktion utav kollagen och elastin som resulterar i en förbättrad hudkvalité.

 

SKINKO OCH ANSIKTSMASK INGÅR

För maximal effekt av en behandling med microneedling behöver man tillföra serum som innehåller en hög koncentrat av hyaluronsyra kombinerat med vitaminer samt antioxidanter, detta behövs för att man ska kunna dra nytta av de småhålen som har skapats av behandlingen då huden lättare kan ta upp det som appliceras. Vi väljer då att jobba med serumet Skinko som innehåller marknadens högsta koncentrat av hyaluronsyra vilket är den viktigaste ämnet ett microneedling-serum ska innehålla. Sedan avslutar vi behandling med att du får en återfuktande ansiktsmask hem som lugnar ner huden.