Bryn och Frans

Färgning av fransar och bryn ger ett naturligt lyft till ansiktet och markerar dina ögon. Färgen håller ca 4-6 veckor beroende på hårens kvalitet. En perfekt
behandling året runt när du vill slippa mascaran och sminket.

Fransböjning “Lash Lift”

En behandling med Lash Lift ger fantastiskt uppböjda fransar i ca 8v.
Passar även de kortaste fransar. Behandlingen ger öppna och uttrycksfulla ögon och fransarna upplevs längre. Du behöver aldrig mer använda franstång.
Vi utför Lash Lift med power pads i silicon med en unik patenterad 3D design från Wimpernwelle Lash Lifting. Vi färgar även dina fransar i behandlingen så du får maximal effekt.

Kosmetisk Tatuering – Bryn

Powder/ombré: Tekniken passar alla hudtyper och läker fint. Här används ma-skin metod beroende på utgångsläge, och resultatet blir en jämn och fin skugg-ning som ser väldigt naturligt ut. Detta passar alla som har ljusa ögonbryn, som måste måla i, som har glest mellan hårstråna, vill ha mer markerade, annan form eller som helt enkelt fattas bryn.

3D/stråteknik: Här används ett blad för att “rista” in vad som liknar strån i hu-den. Denna metod passar bäst om du redan har lite egna hårstrån som ut-gångsläge. Hållbarheten är något sämre än med skuggning.

Hybridbryn: Den populäraste metoden. Här blandar vi skuggning och stråteknik. Passar alla och ger ett naturligt resultat.
Man rakar inte bort de strån som redan finns utan formar med plockning för att få fram den önskade formen innan behandlingen.
Är det första gången behöver man oftast göra en påfyllning inom 4-6 veckor.

Detta ska du undvika innan behandling:

  • Att sola senast 24 timmar innan.
  • Intag av Aspirin, Omega 3, eller annan medicin innehållande acetylsalicyl-syra, senast 4 dagar innan.
  • Färga, vaxa och plocka brynen, senast 6 dagar innan behandling.
  • Starka mediciner (12 h) och alkohol 48 timmar innan behandling.
  • Kaffe, te eller andra energidrycker som innehåller koffein.
  • Elektrolysbehandling senast 5 dagar före.
  • AHA-behandlingar minst 2 veckor före.
  • Kemisk/laserpeeling samt Retinol A produkter senast 6 veckor före.

Vid kronisk sjukdom eller infektion, vänligen meddela oss innan så vi har möj-lighet att ta ställning till om behandling är möjlig.

Om du är allergisk mot metall eller annan kemikalie, vänligen kontakta oss så utför vi ett allergitest på dig. Obs måste göras minst en vecka innan.

Är du under 18 år, gravid, ammar eller lider av blödarsjuka kan behandling ej ut-föras.

Du bör inte genomgå behandlingen om du: Äter blodförtunnande mediciner såsom Waran, Pradaxa, Xarelto, Fragmin, Trombyl mm.

Har psoriasis och eksem (på det område som ska behandlas).

Är påverkad av alkohol eller droger.

Har någon blodsmittande sjukdom.

Har du diabetes, cancer, yrsel/epilepsi, hjärtoperation, sköldkörtelproblem, trichotillomani kan behandling utföras efter diskussion med läkare.

Vänligen meddela oss innan