Utbildningar

Våra utbildningar


MICROBLADING

KURSPLAN FÖR 3+ 1 DAGAR MICROBLADING

DAG1

Första dagen går vi igenom teorin; microbladingens ursprung och historia, hygien, arbetsmiljö och kundbemötande. Vi övar på varandras ögonbryns geometri och vi kommer öva, i stort sett hela dagen, på latexskinn. Du lär dig hårstrå placering och färglära. Slutligen får du med dig material för att träna inför Dag 2.

DAG 2

Övning på latexskinn.

Du kommer att få göra en ögonbryns behandling.

Vi kommer tillsammans göra formen på din kund och välja färg.

Du kommer att utföra hela behandlingen under tillsyn.

DAG 3

Vi kommer öva mycket på både latex och modell.

Du kommer att få ta emot kunden själv, från att kunden kommer in i salongen till att genomföra hela processen själv: formen, val av färg och miocropigmenteringen. Utbildaren finns vid din sida hela tiden.

Utbildningen avslutas med att du får ditt kurs intyg!

I priset ingår ett start kit som du får behålla efter utbildningen

För att erhålla certifikat krävs slutprov som görs en period efter utbildningen. Fram till slutprovet får man träna själv, och skicka 10 bilder på slutförda jobb till utbildaren, som visar att man är redo för slutprovet.

PRIS: 19 900:- ex moms

PMU KURS MICROPIGMENTERING LÄPPAR, BRYN EYELINER

Vi erbjuder flertalet metoder inom Kosmetisk Tatuering!

Grundkurser, vidareutbildningar, privatkurser!

Grund kurs Maskin metod
Start kit ingår och maskin Du kan välja bara teknik utan start kit och maskin – Förbereder för Miljö och Hälsa

  • Behandlingsförsäkring under praktiktiden
  • Teori & praktisk övning på levande modell

Ombre/Puderbryn

  • Läppar – Eyeliner

Du kan välja samtliga som privatkurs!

Vi arbetar med de världsledande färgpigmenten Doré permanent make -up vi är registrerat hos läkemedelsverket och godkända ,

Avancerade maskiner framtagna av de bästa inom branschen. Skola mitt i centrala Jönköping : Livstid Support  pmu world

Grund kurs inkl alla tre tekniken och start kitt med maskin 33,000 ex moms (4 dagars kurs)

Teknik kurs,

PRIS: 10 000:- ex moms per teknik ej inkl start kit  (1 dag kurs)

 

Alla tre tekniken 3 dagar kurs  ej inkl start kit

För att erhålla certifikat krävs slutprov som görs en period efter utbildningen. Fram till slutprovet får man träna själv, och skicka 10 bilder på slutförda jobb per område till utbildaren, som visar att man är redo för slutprovet.

PRIS: 28 000:- ex moms (ej inkl startkit)
PRIS: 33 000:- ex moms (inkl startkit)

JET REMOVER KURS BORTAGNING AV GAMLA TATUERINGAR

Har du gjort permanent smink eller är inte nöjd? Det finns en lösning! Om du inte är nöjd med hur dina ögonbryn är, dina ögon eller läppar är permanent färgade, kan du från och med nu ta bort permanent smink utan synliga spår. I Beauty House by Ljudmila handlar det om att ta bort dåligt och oprofessionellt hållbart smink på ditt ansikte. Avlägsnandet är mycket snabbt, effektivt och inte smärtsamt. Vätskan som heter Jet Remover kan lika väl avlägsna alla färgade pigment oavsett storlek. Den innehåller inte TCA-syra som medför risk för ärr, den är inte cancerframkallande och orsakar inte allergier. Den ändrar inte färgen på egna ögonbryn, på ögonbrynen (som med laser avlägsnande) och påverkar inte hudens egna pigment (det finns ingen risk för hypo- och hyperpigmentering).

TATTOO REMOVER

Jet Remover tatuering borttagning tenderar att lämna mindre ärrbildning av permanent makeup eller tatueringar.

Ju skickligare utövaren är desto bättre odds att lyckas med elimineringen av tatueringen. Man måste förstå att vid vissa tillfällen kan inte tatueringen tas bort helt.

Anmäl dig för en kurs i tattoo remover teknik!

Den vänder sig till dig som redan är erfaren med permanent makeup eller kroppstattuering. Efter kursdagen utdelas ett start kit med produkter samt diplom, Ceritfierd Jet Tattoo Removal. Tatuerings maskiner finns också till försäljning i samband med kursen.

 

PRIS: 6000:- ex moms

VAXUTBILDNING – GRUNDKURS

Hos oss på Glamour Studio Emma kan du utbilda dig inom vaxning. Är du helt ny inom området? Ingen fara, vi har grundkurser för dig som aldrig har vaxat tidigare. Du börjar alltid med grundkursen och är välkommen till vår fortsättningskurs Brasiliansk vaxning. Max 3 personer åt gången. Ta gärna med egen modell. Vi hjälper till om ni skulle ha svårt att ordna det själva. I priset ingår kassettvax värmare och två stycken vaxpatroner.

Under utbildningen går vi igenom:

• Teori

• Hygien

• Produktinformation

• Praktik, vaxning med remsor och vax från burk.

• Praktik, hårdvax, utan remsor

• Praktik, Roll-on system.

 

Vid avslutad utbildning utdelas Diplom.

 

PRIS: 3500:- ex moms

VAXUTBILDNING – BRASILIANSK

Hos oss på Glamour Studio Emma kan du utbilda dig inom vaxning. Är du helt ny inom området? Ingen fara, vi har grundkurser för dig som aldrig har vaxat tidigare. Du börjar alltid med grundkursen och är välkommen till vår fortsättningskurs Brasiliansk vaxning. Max 1 person åt gången. Ta gärna med egen modell. Vi hjälper till om ni skulle ha svårt att ordna det själva. Du måste ha gått grundkursen för att kunna gå fortsättningskursen i brasiliansk vaxning. Du ska också ha en inarbetad vana av vaxning.

Under utbildningen går vi igenom:

• Teori

• Hygien

• Praktik

Vid avslutad utbildning utdelas Diplom.

 

PRIS: 3500:- ex moms

FÄRG / FORM / TRÅDNING

Vill du lära dig färga och forma ögonbrynen samt färga fransar? Då har du kommit rätt. Vi går först igenom teori, hygien, kemi och färglära. Därefter kommer det praktiska, ögonbrynsplockning och färgning. Övning sker på varandra eller om så önskar en modell, som vi gärna ser till att du själva ordnar. Vi kan även hjälpa till om det skulle behövas.

 

PRIS: 5500:- ex moms