Microblading

Microblading

Vad är permanent make-up?
Med micropigmentering (permanent Make-Up)menas en naturlig ritning, förbättring av ögonbryn, eyeliner och läppliner implantering av stabila pigment som tränger ner ca.0,5 mm i huden med EU-godkända medicinska färger som går ihop med hud och hårfärg bestående av järnoxid som inte innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande.

Mircobladning 3D metod 

Eyebrow – Eyeliner – Lip – 3D Effect


Hur går behandlingen till?

Med hjälp av bedövnings crèmen utförs behandlingen det tar ca 2tim. För att få de optimala slutresultatet behövs det en ny ifyllnad, det ingår i grundpriset. Läkningstiden för det behandlade område är 3 till 8 dagar.

 

Ögonbryn
Ögonbryn blir mer markeanta och får en vackrare form.
Eyeliner
Genom en exakt teckning i ögonfranslinjen ges ögonen en fin inramning som förstorar ögon, och får dina ögonfransar att se tätare ut. Blicken blir mer intensiv.

Läppar (lip-liner)
För små läppar otydlig kontur eller ojämnform kan förbättras.
Skillnaden mellan permanent make-up (micropigmentering) och vanlig tatuering?
Permanent make-up (micropigmentering) och vanlig tatuering liknar varandra, men är samtidigt olika. En tatuering placeras på kroppen, förs färgen djupt in i huden vilket gör den håller för evigt. permanent make-up utförs i ansiktet, förs färgen in i första hudlager vilket den håller i ungefär 1 -5 år. För permanent make-up används mindre och lättare maskiner än för traditionell tatuering. Nålarna som används är speciellt anpassade för att snabbt och smärtfritt föra in färgpigment in i huden.