Klassisk Vaxning

En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor. När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t ex rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta. Man får INTE ökad hårväxt efter vaxningar. Vid vaxning av ben och armar bör utväxten vara MINST 0,5 cm.

Tänk på att man efter en vaxning ej bör duscha, sola, använda parfymer, krämer eller röra det vaxade området de närmsta timmarna (låt det gå minst 24 timmar). Detta är pga att hårsäckarna är öppna och huden är väldigt känslig. Oftast uppstår små röda prickar även om man är försiktig. Allt beror på din hudtyp. Du kan behandla dessa med klorhexidinlösning som motverkar bakterier eller med en kräm som innehåller propylenglykol. Detta finns att köpa på apoteket.

  • Vaxningen bör ske med 3 veckors mellanrum de första gångerna.
  • Ta ett receptfritt smärtstillande läkemedel en timme innan vaxningen för att stilla smärtan.

Prislista hittar du på Boka direkt.

Boka Tid

Glamour Studio Emma - bästa platsen att ta hand om dig själv!

Här utför vi behandlingar inom hårvård, nagelvård och kroppsvård. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap inom avancerade och moderna tekniker erbjuder vi professionell service. Boka tid hos oss redan idag!